52ο χλμ Παλαιάς Εθνικής οδού Αθηνών
Λαμίας, 32011, Οινόφυτα, Βοιωτίας
+30 2262032335

Ωράριο

Δευ-Παρ 8:30-16:30
Επικοινωνία & τα Σαββατοκύριακα
+30 6945581891

ΜΑΡΤΙΟΣ 2024: ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΠΟΒΟΗΘΗΣΗΣ ΧΕΙΡΙΣΤΗ YALE RELIANT

 Ευρωπαϊκή πρεμιέρα στη έκθεση LogiMAT στη Στουτγάρδη έκανε το σύστημα υποβοήθησης χειριστή Yale Reliant.

Oι επισκέπτες της έκθεσης είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ζωντανή επίδειξη του Yale Reliant, ενός συστήματος που παρακολουθεί συνεχώς ανθρώπους, μηχανήματα και φορτία, αναγνωρίζοντας και βοηθώντας στην αποφυγή κινδύνων.

Το σύστημα Yale Reliant συνδυάζει λειτουργικότητα βάσει τοποθεσίας και βάσει συμβάντων. Για παράδειγμα εάν ο χειριστής ανυψώνει φορτίο πάνω από τα συνιστώμενα ύψη, ή όταν υπάρχει αυξημένη κυκλοφορία πεζών, εμπόδια ή άλλοι κίνδυνοι στην αποθήκη, το σύστημα το αντιλαμβάνεται και κάνει το ίδιο όλες τις προβλεπόμενες διορθώσεις. Επίσης, η ταχύτητα του ανυψωτικού μειώνεται αυτόματα στο τέλος ενός διαδρόμου, σε διασταυρώσεις ή σε περίπτωση εμποδίων. Μεταξύ άλλων, αποφεύγονται οι πεζόδρομοι, ενώ το ύψος του πιρουνιού προσαρμόζεται στο περιβάλλον.

Είναι γεγονός ότι logisticians σε όλο τον κόσμο αναζητούν λύσεις που υποστηρίζουν την ασφάλεια μέσα στην αποθήκη σε όλους τους τύπους ανυψωτικών οχημάτων. Με αυτή τη λύση, η Yale Lift Truck Technologies ανταποκρίνεται στην τάση για υψηλότερο κύκλο εργασιών και την ταυτόχρονη έλλειψη εξειδικευμένου εργατικού δυναμικού που είναι γεγονός στον κλάδο των logistics.

Με 100 χρόνια εμπειρίας η Yale Lift Truck Technologies παρέχει λύσεις για τις πραγματικές προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις σήμερα, Ταυτόχρονα η εταιρία λόγω της μακρόχρονης εμπειρίας της έχει τη διορατικότητα να κατανοήσει την μελλοντική εξέλιξη των intralogistics και να παρέχει υποστήριξη και καθοδήγηση στους πελάτες της.

«Το σύστημα Yale Reliant αποτελεί ένα παράδειγμα για το πώς προσαρμόζουμε τις προηγμένες τεχνολογίες μας ως εξατομικευμένη λύση. Αξίζει να σημειώσουμε ότι στις ΗΠΑ 5.000 μηχανήματα χρησιμοποιούν ήδη με επιτυχία την πολυβραβευμένη αυτή λύση και φυσικά η Yale ανυπομονεί να ξεκινήσει την ίδια δραστηριότητα και στην Ευρώπη. 

Copyright © 2024 Όμιλος Τιτόπουλου. All right reserved. Κατασκευή και Φιλοξενία Web-Ideas