52ο χλμ Παλαιάς Εθνικής οδού Αθηνών
Λαμίας, 32011, Οινόφυτα, Βοιωτίας
+30 2262032335

Ωράριο

Δευ-Παρ 8:30-16:30
Επικοινωνία & τα Σαββατοκύριακα
+30 6945581891

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2024: Η Yale Lift Truck Technologies λανσάρει ένα νέο Outdoor Reach Truck

 

Η Yale Lift Truck Technologies λανσάρει ένα νέο Outdoor Reach Truck Yale® MRO16-20, το οποίο καλύπτει πλήρως τις λειτουργικές ανάγκες των επιχειρήσεων logistics, υποστηρίζοντας αξιόπιστα εφαρμογές αποθήκευσης και διανομής εσωτερικού και εξωτερικού χώρου.

Το reach πολλαπλών χρήσεων MRO16-20 μπορεί να διαχειριστεί εμπορεύματα όπως ένα counterbalance ανυψωτικό, φτάνοντας έως και τα 7,5 μέτρα ύψος ανύψωσης, επιτρέποντας στους χειριστές να εκτελούν και τις δύο λειτουργίες με ένα και μόνο περονοφόρο. 

Ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά του Yale MR016-20 είναι τα ελαστικά Super Elastic, τα οποία προσφέρουν άνετη οδήγηση στον οδηγό. Επίσης η σειρά MRO προσφέρει μια σειρά επιπρόσθετων επιλογών, όπως το προαιρετικό κάθισμα με αεροανάρτηση, όπου οι χειριστές απολαμβάνουν υψηλά επίπεδα άνεσης. Προσφέρει επίσης επιλογή ανάμεσα σε μπαταρία μολύβδου-οξέος ή ιόντων λιθίου, ενώ το μηχάνημα διατίθεται προαιρετικά και με τηλεσκοπικά πιρούνια. Τέλος μπορεί να εξοπλιστεί με φώτα ευαισθητοποίησης πεζών (που προειδοποιούν τους ανθρώπους ότι ένα φορτηγό προσέγγισης βρίσκεται στην περιοχή), ή με σύστημα Side Red Line που ειδοποιεί για την εγγύτητά τους στο περονοφόρο.

Κατανοώντας ότι ο χρόνος λειτουργίας και η παραγωγικότητα είναι απαραίτητα στην αποθήκευση και τον εσωτερικό ανεφοδιασμό, η Yale πιστεύει ότι αυτή η πολυλειτουργική ιδέα, θα αποδειχθεί πολύ χρήσιμη σε επιχειρήσεις που λειτουργούν τόσο σε εσωτερικούς όσο και σε εξωτερικούς χώρους.

H Yale αντιπροσωπεύεται αποκλειστικά για την Ελλάδα από την ΑΝΥΜΗ ΤΙΤΟΠΟΥΛΟΣ ΕΠΕ εταιρία πώλησης ανυψωτικών μηχανημάτων, βραχυχρόνιας και μακροχρόνιας μίσθωσης & σέρβις ανυψωτικών μηχανημάτων. Για περισσότερες πληροφορίες www.titopoulos.gr, www.peronoforo.gr

 

Copyright © 2024 Όμιλος Τιτόπουλου. All right reserved. Κατασκευή και Φιλοξενία Web-Ideas