52ο χλμ Παλαιάς Εθνικής οδού Αθηνών
Λαμίας, 32011, Οινόφυτα, Βοιωτίας
+30 2262032335

Ωράριο

Δευ-Παρ 8:30-16:30
Επικοινωνία & τα Σαββατοκύριακα
+30 6945581891

ΜΑΡΤΙΟΣ 2023: Αξιόπιστες αυτοματοποιημένες λύσεις της Yale

Έπειτα από μία εντατική δεκαετή έρευνα η Yale Material Handling είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την κυκλοφορία τριών ρομποτικών μηχανημάτων: το order picker MO25, τον τράκτορα MO50-70T και το ανυψωτικό με αντίβαρα MC10-15! Όλα τα παραπάνω μηχανήματα διαθέτουν τεχνολογία Balyo, δηλαδή τεχνολογία πλοήγησης Goeguidance που αναγνωρίζει τη μοναδικότητα ενός κτιρίου, αναγνωρίζοντας στοιχεία όπως: τοίχοι, ράφια, κολώνες, μηχανές κλπ. Το ρομπότ εκτελεί 360° σάρωση του περιβάλλοντος και σε πραγματικό χρόνο συσχετίζει αυτό που βλέπει με το χάρτη αναφοράς που παράγεται κατά την εγκατάσταση.

Με βάση τα υπάρχοντα μηχανήματα MO25, MO50-70T & MC10-15, τα ρομποτικά της Yale είναι κατάλληλα να εκτελέσουν ένα ευρύτατο φάσμα εφαρμογών. Τα ρομποτικά μηχανήματα της Yale έχουν σχεδιαστεί έτσι ώστε να έχουν μια διπλή λειτουργία: μπορούν να χρησιμοποιηθούν ακόμη και χειροκίνητα για την ολοκλήρωση μη αυτοματοποιημένων εργασιών. Οι χειριστές μπορούν να ανακτήσουν τον έλεγχο με το πάτημα ενός κουμπιού, εξαλείφοντας την ανάγκη για την αγορά ξεχωριστού εξοπλισμού, προσδίδοντας ευελιξία σε απρόβλεπτες απαιτήσεις."

Η Yale Material Handling έχει αναπτύξει ευέλικτες λύσεις αυτοματισμού: Η λύση ρομποτικών της Yale είναι πλήρως κλιμακούμενη - από ένα και μόνο μηχάνημα έως και ένα μεγάλο στόλο - ώστε να ταιριάζει ιδανικά σε κάθε τύπο επιχείρησης ανεξάρτητα από το μέγεθος της.

H Yale αντιπροσωπεύεται αποκλειστικά για την Ελλάδα από την ΑΝΥΜΗ ΕΠΕ εταιρία βραχυχρόνιας και μακροχρόνιας μίσθωσης και σέρβις ανυψωτικών μηχανημάτων. Για περισσότερες πληροφορίες www.titopoulos.gr 

Copyright © 2024 Όμιλος Τιτόπουλου. All right reserved. Κατασκευή και Φιλοξενία Web-Ideas