52ο χλμ Παλαιάς Εθνικής οδού Αθηνών
Λαμίας, 32011, Οινόφυτα, Βοιωτίας
+30 2262032335

Ωράριο

Δευ-Παρ 8:30-16:30
Επικοινωνία & τα Σαββατοκύριακα
+30 6945581891

ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2023: Η Yale εγκαινικάζει νέα εταιρική ταυτότητα με επίκεντρο τις τεχνολογίες ανυψωτικών οχημάτων

Η Yale Materials Handling άλλαξε το εμπορικό της σήμα σε Τεχνολογίες Ανυψωτικών οχημάτων Yale®. Το rebranding αντικατοπτρίζει την έμφαση που δίνει η εταιρεία στα ανυψωτικά οχήματα με δυνατότητα τεχνολογίας στις λειτουργίες αποθήκευσης και intralogistics, που παραδίδονται μέσω ενός ισχυρού δικτύου ανεξάρτητων αντιπροσώπων.

Το rebrand υπογραμμίζει πώς η Yale ανταποκρίνεται στις συνεχώς μεταβαλλόμενες συνθήκες και απαιτήσεις της αγοράς, τονίζοντας παράλληλα τα δυνατά της σημεία στην παροχή λύσεων για τις ανάγκες των πελατών.

«Το τοπίο της εσωτερικής εφοδιαστικής βρίσκεται σε κατάσταση ανάπτυξης και καινοτομίας, ιδιαίτερα σε όλη την Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και την Αφρική», εξηγεί ο Stewart Murdoch, Ανώτερος Αντιπρόεδρος, Διευθύνων Σύμβουλος - EMEA, Hyster-Yale Group.  «Καθώς οι αλυσίδες εφοδιασμού εξελίσσονται όλο και πιο γρήγορα, η Yale εξελίσσεται επίσης για να υποστηρίξει τους πελάτες και να παρέχει εξατομικευμένες λύσεις για την αντιμετώπιση των προκλήσεων τους».

Η Yale ειδικεύεται στην ανάπτυξη ανυψωτικών οχημάτων και στην ενσωμάτωση τεχνολογίας. Η επωνυμία Yale Lift Truck Technologies αντικατοπτρίζει τον τρόπο με τον οποίο εξελισσόμαστε, με τους πελάτες μας για να παρέχουμε τις σωστές λύσεις για τις ανάγκες τους για συγκεκριμένες εφαρμογές.

Το νέο εμπορικό σήμα βασίζεται σε μια έξυπνη φιλοσοφία σχεδιασμού και ενσωμάτωσης της 100χρονης κληρονομιά της Yale στο σχεδιασμό και την κατασκευή αξιόπιστων τεχνολογιών και ανυψωτικών οχημάτων που συνεχίζουν να εξελίσσονται για να ανταποκριθούν στις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι σημερινές βιομηχανίες. 

Η Yale και το δίκτυο συνεργατών της, επικεντρώνονται στην υποστήριξη της παραγωγικότητας, της αποδοτικότητας και της βιωσιμότητας στην ταχέως μεταβαλλόμενη αγορά intralogistics. «Η ευέλικτη, υψηλής ποιότητας εξυπηρέτηση και η γρήγορη υιοθέτηση καινοτομιών θα είναι το κλειδί για την κάλυψη της συνεχώς αυξανόμενης ανάγκης για ταχύτερους χρόνους παράδοσης στις αποθήκες των πελατών μας», δήλωσε ο Stewart.

Η Yale προσφέρει μια πλήρη γκάμα βραβευμένων ανυψωτικών οχημάτων, συμπεριλαμβανομένων stackers, μηχανημάτων οριζοντίου μεταφοράς,  μηχανημάτων περισυλλογής παραγγελιών (order pickers), reachtrucks, πολύ στενού διαδρόμου (VNA), ηλεκτροκίνητων ή  πετρελαιοκίνητων περονοφόρων counterbalance ρομποτικά μηχανήματα και ένα ευρύ φάσμα πηγών ενέργειας για να βοηθήσουν τους πελάτες να προσαρμοστούν στη σημερινή απαιτητική αλυσίδα εφοδιασμού. Η Yale και το ανεξάρτητο δίκτυο αντιπροσώπων της υποστηρίζουν αυτές τις λύσεις με ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση μετά την πώληση, ανταλλακτικά, χρηματοδότηση και εκπαίδευση.

H Yale αντιπροσωπεύεται αποκλειστικά για την Ελλάδα από την ΑΝΥΜΗ ΕΠΕ εταιρία πώλησης, βραχυχρόνιας και μακροχρόνιας μίσθωσης, ανταλλακτικών και σέρβις ανυψωτικών μηχανημάτων. Για περισσότερες πληροφορίες www.titopoulos.gr και www.peronoforo.gr

Copyright © 2024 Όμιλος Τιτόπουλου. All right reserved. Κατασκευή και Φιλοξενία Web-Ideas