52ο χλμ Παλαιάς Εθνικής οδού Αθηνών
Λαμίας, 32011, Οινόφυτα, Βοιωτίας
+30 2262032335

Ωράριο

Δευ-Παρ 8:30-16:30
Επικοινωνία & τα Σαββατοκύριακα
+30 6945581891

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2023: MPC15: Νέο παλετοφόρο Ηλεκτρικής κίνησης και ανύψωσης από την Yale

 Η Yale® Europe Materials Handling, μία από τις τρεις μεγαλύτερες κατασκευάστριες εταιρίες ανυψωτικών μηχανημάτων στον κόσμο, εμπλουτίζει την γκάμα των προϊόντων της με το παλετοφόρο MPC15 ηλεκτρικής κίνησης και ανύψωσης. Το παλετοφόρο MPC15 με ιόντα λιθίου είναι αποτελεσματικό και ιδιαίτερα εύκολο στη χρήση. Αποτελεί μία λύση χαμηλού κόστους χάρη της ελάχιστης συντήρηση που απαιτεί.

Η Yale Europe Materials Handling κατασκεύασε ένα ολοκαίνουργιο παλετοφόρο ιδανικό για πελάτες που αναζητούν αξιόπιστο εξοπλισμό. Το ηλεκτροκίνητο παλετοφόρο MPC15 της Yale αποτελεί την τέλεια αναβάθμιση ενός χειροκίνητου παλετοφόρου. Μικρό σε διαστάσεις και στιβαρή κατασκευή, είναι ιδανικό για συνεχόμενη λειτουργία 3-4 ωρών, με σύντομο χρόνο φόρτισης 2 περίπου ωρών. Διαθέτει εργονομικό τιμόνι λειτουργίας, οθόνη LED με διαγνωστικές ενδείξεις και τηλεχειριστήριο που ρυθμίζει την ταχύτητα του μηχανήματος και άλλες λειτουργίες. 

H Yale αντιπροσωπεύεται αποκλειστικά για την Ελλάδα από την ΑΝΥΜΗ  ΤΙΤΟΠΟΥΛΟΣ ΕΠΕ, εταιρία εμπορίας ανυψωτικών μηχανημάτων, βραχυχρόνιας και μακροχρόνιας μίσθωσης και σέρβις. Για περισσότερες πληροφορίες:  www.titopoulos.gr & www.peronoforo.gr

 

Copyright © 2024 Όμιλος Τιτόπουλου. All right reserved. Κατασκευή και Φιλοξενία Web-Ideas