52ο χλμ Παλαιάς Εθνικής οδού Αθηνών
Λαμίας, 32011, Οινόφυτα, Βοιωτίας
+30 2262032335

Ωράριο

Δευ-Παρ 8:30-16:30
Επικοινωνία & τα Σαββατοκύριακα
+30 6945581891

26-01-2023

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2023: Το νέο παλετοφόρo MS20XD, Double Stacker της Yale παρέχει καινοτόμες λύσεις στις λειτουργίες της αποθήκης

 

 

Η διαχείριση του χρόνου είναι απαραίτητη για την αποτελεσματική λειτουργία της εφοδιαστικής αποθήκης. Οι χρόνοι φόρτωσης και εκφόρτωσης μπορεί να είναι ο καθοριστικός παράγοντας για την έγκαιρη επίτευξη των στόχων παράδοσης. Το MS20XD Double Stacker της Yale είναι σε θέση να φορτώσει δύο παλέτες ταυτόχρονα, γεγονός που μπορεί να οδηγήσει σε εξοικονόμηση χρόνου και κόστους για τον πελάτη.

Το διπλό στοίβαγμα μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε μια σειρά εφαρμογών αποθήκης, όπως στις βιομηχανίες τροφίμων, ποτών, λιανικής και logistics.  Οι πελάτες έχουν επίσης τη δυνατότητα να επιλέξουν συμβατική μπαταρία μολύβδου οξέος ή μπαταρία ιόντων λιθίου.

Η πολυλειτουργική ικανότητα του MS20XD του επιτρέπει την μεταφορά  εμπορευμάτων απευθείας από το φορτηγό στα πρώτα επίπεδα ραφιών. Επίσης, η λειτουργία χαμηλής ανύψωσης βοηθά τον χειριστή να στοιβάζει ράφια ή να τροφοδοτεί τις γραμμές παραγωγής - ενθαρρύνοντας την παραγωγικότητα.

Η νέα πλατφόρμα του Double Stacker μπορεί να εξοπλιστεί με πλευρική ή οπίσθια προστασία, για τον οδηγό και προσφέρεται ως στάνταρ. Ο σένσορας φωτισμού επιτρέπει στον χειριστή να εργάζεται και με ασφάλεια σε περιοχές με χαμηλό επίπεδο φωτισμού. Επιπρόσθετα, ο διακόπτης αναστροφής μειώνει τον κίνδυνο παγίδευσης του οδηγού, μετακινώντας το παλετοφόρο προς την αντίθετη κατεύθυνση.

Το MS20XD διαθέτει επιλογή τρόπου οδήγησης για αρχάριους, μέσους και έμπειρους χειριστές. Υπάρχουν πρόσθετες προσαρμόσιμες λειτουργίες που μπορούν να προγραμματιστούν, όπως η ταχύτητα.

Έχοντας ως στόχο την αυξημένη λειτουργική απόδοση και τη μείωση του λειτουργικού κόστους, η Yale Europe Materials Handling παρέχει στους πελάτες της μια σειρά από πρόσθετες διαθέσιμες επιλογές  μας επιτρέπουν να προσαρμόσουμε το MS20XD άριστα σε συγκεκριμένες ανάγκες των πελατών μας.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα  εξοπλισμό χειρισμού υλικών από το Yale, μεταβείτε στο www.titopoulos.gr & στο www.yale.com.

Copyright © 2024 Όμιλος Τιτόπουλου. All right reserved. Κατασκευή και Φιλοξενία Web-Ideas