52ο χλμ Παλαιάς Εθνικής οδού Αθηνών
Λαμίας, 32011, Οινόφυτα, Βοιωτίας
+30 2262032335

Ωράριο

Δευ-Παρ 8:30-16:30
Επικοινωνία & τα Σαββατοκύριακα
+30 6945581891

Σύστημα Ασφαλείας Junction Observation Post (JOP)

Σύστημα πολλαπλών κατευθύνσεων Junction Observation Post (JOP System) για την πρόληψη ατυχημάτων σε χώρους εργασίας με περονοφόρα ανυψωτικά οχήματα. Παρέχει μια πλήρη οπτική και ηχητική προειδοποίηση σε περονοφόρα και εργαζόμενους.

To Σύστημα πολλαλών κατευθύνσεων Junction Observation Post (JOP System) τοποθετείται σε διασταυρώσεις σε κέντρα logistics. Αποτελεί μια οπτική και ακουστική προειδοποίηση σε σημεία με περιορισμένη θέα, διαδρόμους με τυφλές γωνίες και περιοχές εξόδου από διάδρομους περονοφόρων όπου απαιτείται προσοχή για την παρατήρηση 3-4 κατευθύνσεων. 

Όταν απαιτείται ταυτόχρονη ειδοποίηση ασφαλείας 4 κατευθύνσεων, αυτό το σύστημα παρέχει την απαιτούμενη συνεχή κυκλική σάρωση σε κάθε περονοφόρου που πλησιάζει στη διασταύρωση. Όταν εντοπίζεται ένα περονοφόρο, ένα πράσινο φως δείχνει στον οδηγό μια ασφαλή διέλευση. Τα κόκκινα φώτα θα εμφανιστούν στις υπόλοιπες κατευθύνσεις. Μετά την έξοδο του περονοφόρου, θα εμφανιστούν ξανά πράσινα φώτα. Αυτό θα συμβεί σε 5, 9 ή 14 δευτερόλεπτα. (Ανάλογα με το τι προϋποθέσεις έχουν καθοριστεί για τη συγκεκριμένη τοποθεσία).

Η εγκατάσταση του συστήματος Junction Observation Post (JOP System) συστείνεται να πραγματοποιείται στην κεντρική οροφή του κέντρου logistics σε ύψος 6 ή 7 μέτρων, έτσι ώστε το σύστημα να μπορεί να είναι ορατό σε ολόκληρη την περιοχή. Τα 4 φανάρια διαθέτουν 10 ισχυρά κόκκινα και πράσινα φώτα LED , καθώς και συναγερμό έως 85 ντεσιμπέλ.

Πώς λειτουργεί το σύστημα:

Συνιστούμε να κρεμάσετε το σύστημα Junction Observation Post (JOP System) στο κέντρο ενός σημείου διασταύρωσης σε ύψος 7 μέτρων χρησιμοποιώντας 4 μεταλλικά καλώδια που τεντώνονται σε 4 υπάρχοντα σημεία πρόσφυσης. 

Απαιτείται πρόσβαση σε τροφοδοτικό στην οροφή. Όταν τροφοδοτούνται και τα 4 φανάρια είναι πράσινα. Καθώς ένα περονοφόρο όχημα αρχίζει να πλησιάζει από τη μία κατεύθυνση, το σύστημα αναγνωρίζει την κίνηση. Ένα πράσινο φως εμφανίζεται προς την κατεύθυνση του περονοφόρου που πλησιάζει. Τα κόκκινα φώτα θα είναι ορατά για όλες τις άλλες κατευθύνσεις για 5, 9 ή 14 δευτερόλεπτα. Ταυτόχρονα, ενεργοποιείται μια ηχητική ειδοποίηση για όλους τους πεζούς της περιοχής.

Copyright © 2024 Όμιλος Τιτόπουλου. All right reserved. Κατασκευή και Φιλοξενία Web-Ideas