52ο χλμ Παλαιάς Εθνικής οδού Αθηνών
Λαμίας, 32011, Οινόφυτα, Βοιωτίας
+30 2262032335

Ωράριο

Δευ-Παρ 8:30-16:30
Επικοινωνία & τα Σαββατοκύριακα
+30 6945581891

Σύστημα Ασφαλείας Observation Post

Το σύστημα Observation Post διασφαλίζει την αναγνώριση και προειδοποίηση των περονοφόρων που πλησιάζουν σε αποστάσεις 4 έως 8 μέτρων πριν από τα σημεία συνάντησης. Διαθέτει μονάδες ανίχνευσης και αναγνώρισης και σήματα που αναβοσβήνουν τοποθετημένα επί τόπου ή σε απόσταση 4 μέτρων. To Observation Post ανιχνεύει την κίνηση περονοφόρων όταν πλησιάζουν καθορισμένα σημεία συνάντησης και προειδοποιεί τους πεζούς ή άλλα περονοφόρα όταν βρίσκονται επικίνδυνα κοντά, μέσω προειδοποιητικού συναγερμού ή φώτων που αναβοσβήνουν.   

Τα πλεονεκτήματα του Observation Post:    

· Άμεση αναγνώριση και προειδοποίηση όταν πλησιάζουν περονοφόρα ή πεζοί.

· Γρήγορη, απλή εγκατάσταση (απαιτείται λειτουργία υποδομής 12Ah /24V AC).

· Ευέλικτη διαμόρφωση σύμφωνα με τις ανάγκες και τις συνθήκες του πελάτη.

· Προσιτό κόστος.   

Πρόσθετες Εφαρμογές: 

Σύστημα προειδοποίησης με τηλεχειρισμό. 

Αυτό το σύστημα λειτουργεί όταν μεταφέρονται επικίνδυνα υλικά σε εγκαταστάσεις παραγωγής. Για παράδειγμα, κατά τη μεταφορά θερμού υγρού μετάλλου (1.000 Celcius), ο χρήστης μπορεί να χρησιμοποιήσει ένα τηλεχειριστήριο για να ειδοποιήσει οποιονδήποτε σε απόσταση 100 μέτρων να μείνει μακριά. 

 Ειδοποίηση όταν υπάρχει κίνηση από έναν γερανό

Το σύστημα είναι εγκατεστημένο σε επικίνδυνες περιοχές κατά μήκος της διαδρομής ενός γερανού. Τα φώτα ειδοποίησης εγκαθίστανται όπου οι εργαζόμενοι διασχίζουν τη διαδρομή γερανού στην περιοχή της εγκατάστασης. 

Ειδοποίηση χαμηλού ύψους διέλευσης.

Ένα σύστημα προειδοποίησης ύψους βοηθά στην πρόληψη ατυχημάτων. Υποδεικνύει χαμηλή ύψος για τα φορτηγά, όπου οι οδηγοί ίσως να μην γνωρίζουν τα όρια ύψους του οχήματος.  

Σύστημα φωνητικής ειδοποίησης. 

Όταν πλησιάζει ένα περονοφόρο όχημα, οι εργαζόμενοι στην περιοχή λειτουργίας λαμβάνουν μια φωνητική προειδοποίηση. Το σύστημα περιλαμβάνει πολλές παραλλαγές που μπορούν να χρησιμοποιηθούν βάσει συγκεκριμένων απαιτήσεων. 

Σύστημα ειδοποίησης για χώρους στάθμευσης λεωφορείων.

Το σύστημα προειδοποιεί για οποιοδήποτε μετακινούμενο λεωφορείο ή φορτηγό στο χώρο στάθμευσης ή όταν πλησιάζουν σε μια διασταύρωση. 

Copyright © 2024 Όμιλος Τιτόπουλου. All right reserved. Κατασκευή και Φιλοξενία Web-Ideas